Κάτι επαναστατικό πλανάται στον αγέρα, ή μπορεί να είναι τα καυσαέρια από τα αυτοκίνητα των 200.000 Αθηναίων που κανονικά θα χρησιμοποιούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Αλλά τέλος πάντων, ας μιλήσουμε για τρία εντελώς άσχετα πράγματα, καθώς το φετινό, παραδοσιακό δράμα κορυφώνεται.
Τρίτον: Βιβλία. Οι διακοπές του Πάσχα τελειώσαν, μα εμείς ακόμα διαβάζουμε τα δύο βιβλία του διμήνου, την "Επιστροφή" του εκπροσώπου των ΗΠΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, και το "Κάτι Παράξενο Στο Νου Μου" του Τούρκου νομπελίστα.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, μ' άλλα λόγια.
Ποιος ξέρει πώς θα είναι ο κόσμος την επόμενη Παρασκευή.
2) Και μετά που πτωχεύσαμε τι έγινε; Τι συνέβηκε στα 6 χρόνια της κατάρρευσης που δεν τελειώνει με τίποτε; Άλλη μια ανασκόπηση, με περισσότερους πίνακες και διαγράμματα.
Ο μόνος τρόπος να μη σιχαθεί κάποιος τελείως το Γούντι Άλεν είναι να μην πατάει κλικ σε άρθρα για τον Γούντι Άλεν. Όπως αυτό.
Επιστήμονες κατάφεραν να φτιάξουν τεχνητά έμβρυα στο εργαστήριο που ζουν παραπάνω από το όριο των 14 ημερών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Στις ΗΠΑ ο κλάδος της δημοσιογραφίας τεχνολογίας δεν είναι και πολύ σόι -πράγμα που ισχύει και για τα περισσότερα παρακλάδια της δημοσιογραφίας που ασχολούνται με τομείς προϊόντων ή υπηρεσιών παγκοσμίως. Η διαπλοκή με τη διαφημιστική αγορά και τα χαλαρά στάνταρ δεοντολογίας οδηγούν σε πολλές μπούρδες, όπως για παράδειγμα την σοβαρή υπόθεση ενός πολυσυζητημένου startup βιοτεχνολογίας, το οποίο έγινε διάσημο χωρίς κανένας να επισημάνει ότι το προϊόν του έχει μερικά πολύ σοβαρά προβλήματα.
Ο "Φεβρουάριος" είναι ένα μυθιστόρημα. Αν δεν έχετε διαβάσει τίποτα απολύτως από όσα έχω γράψει ποτέ, κι αν θέλετε να διαβάσετε μόνο ένα, αυτοτελές και πεπερασμένο πράγμα δικό μου, σας προτείνω αυτό. Προσπεράστε το site και τα άρθρα, πηγαίνετε κατευθείαν στο βιβλίο, χάρτινο ή ηλεκτρονικό, ό,τι προτιμάτε.