Having trouble viewing this email? Click Here.

تیرماه ۱۳۹۰




پایان دوره‌های تابستان مدرسه خورشید
 
ششمین دوره «تدوین طرح کسب و کار من» و اولین دوره «تجارت الکترونیک» مدرسه کارآفرینی خورشید به پایان رسید. در این دوره‌ها که ۵۵ دانشجو شرکت کرده‌ بودند، ۲۴ نفر موفق شدند با تکمیل تکالیف تعیین شده گواهینامه پایان دوره را کسب کنند. این موفقیت را به ایشان تبریک می‌گوییم.به زودی گواهینامه پایان دوره از طرف مدرسه کارآفرینی خورشید ارسال خواهد شد.
همچنین تقویم آموزشی مدرسه خورشید برای دوره‌های پاییز و زمستان به‌روز شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از صفحه «کلاس‌های ما» دیدن کنید.

 
 ابزار جدید مدرسه خورشید راه اندازی شد
 
مدرسه خورشید ابزاری جدید برای تسهیل نوشتن طرح کسب و کار در اختیار علاقه مندان قرار داده است. این ابزار به شما کمک می‌کند در هفت قدم یک فایل ورد از طرح کسب و کارتان بگیرید.
با استفاده از این ابزار شما می‌توانید مرحله به مرحله طرح کسب و کار خود را بنویسید و نسخه نهایی آن را در قالب فایل ورد دانلود کنید.
زمانی‌که شروع به نوشتن کنید، نوشته‌های شما در وبسایت محفوظ خواهد ماند و می‌توانید به آن برگردید، نوشته را ویرایش کنید، یا بخش جدید به آن اضافه کنید.
بدیهی است که نوشته‌های شما در این بخش فقط و فقط برای خود شما قابل دسترسی است.
روی این لینک کلیک کنید، پنج نکته مهم را بخوانید و شروع کنید!





شریک تجاری؟

پروانه از اعضای مدرسه خورشید در بخش پرسش و پاسخ وبسایت خورشید سوالی را به بحث گذاشته است:
برای شروع کارم شریک تجاری بگیرم یا تنها کارم رو شروع کنم؟
پروانه در توضیح این سوال نوشته است: «من نمی دونم که برای شروع یک موسسه آموزشی پژوهشی خوبه شریک داشته باشم یا نه. مطلب مهشید عزیز رو در وبلاگ خورشید خوندم و استفاده کردم. ولی از دوستان درخواست دارم که تجربه ها و اطلاعات خودشون رو در میون بذارن.»
خب به نظر شما داشتن شریک تجاری به تسریع روند کار کمک می‌کند یا عاملی بازدارنده است؟
فکر بکر


سما، فارغ‌التحصیل سه دوره مدرسه خورشید، در وبلاگ خورشید از روند پیشرفت کسب و کارش می‌نویسد. سما در این پست از موانعی که بر سر راهش ایجاد شده‌است نوشته و اینکه با تفکر، سنجیدن همه جوانب کار وبه یاد آوردن صحبت‌های استاد دوره مقدماتی مدرسه خورشید، یک راه بکر برای پشت سر گذاشتن موانع پیدا کرده است.  سما می گوید نکته بسیار مهم این است که شروع کار آسان است اما ادامه آن بسیار سخت است و نیاز به پشتکار زیادی دارد.
راه‌حل سما برای فائق آمدن بر موانع کارش را از زبان خودش بخوانید.

مدرسه خورشید از فارغ‌التحصیلان همه دوره‌ها دعوت می‌کند از تجربیات خودشان در وبلاگ خورشید بنویسند. اگر تمایل به نوشتن وبلاگ دارید، به info@khorshidschool.org ایمیل بفرستید.

با سود حاصل از کسب و کارم چه کنم؟

با سود حاصل از کسب و کار چه باید کرد؟ این سوال نظرسنجی این ماه مدرسه خورشید است. تاکنون ۶۵ درصد از شرکت‌کنندگان به تزریق سود به کسب و کار رای داده‌اند و ۳۰  درصد به راه اندازی کسب و کار جدید. ۴ درصد هم سهم کسانی است که معتقد به استفاده شخصی از سود کسب و کار هستند. شما با سود کسب و کارتان چه می‌کنید؟  به پاسخ این سوال فکر کنید و در نظرسنجی خورشید شرکت کنید.
راستی! به نظر شما جای چه سوالی در نظرسنجی خورشید خالیست؟ تعیین سوال بعدی نظرسنجی خورشید به عهده خود شماست.  سوالات پیشنهادی خود را به ایمیل مدرسه خورشید ارسال کنید.

مادرم به من جسارت و شجاعت را یاد می‌داد

عاطفه رحمتی متولد سال ۱۳۵۷ و فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار است. موسس و عضو هیئت رئیسه شرکت تعاونی دانش‌آموختگان کارآفرین فناوری اطلاعات پیام نور(دکفا)، همیشه می‌خواسته فردی تاثیرگذار باشد و همین، انگیزه‌اش برای کارآفرین شدن بوده است.
عاطفه رحمتی درباره اهمیت مسائل مالی می‌گوید: «شرکت دکفا یک شرکت تعاونی است که در ابتدا با سرمایه گذاری سهام‌داران نیازهای مالی خود را برآورده نمود. قطعا سرمایه‌گذاری عامل پیشرفت و یا بازدارنده در کسب و کار خواهد بود اما عواملی چون انتخاب سهام‌داران و شرکا، سطح توقع هر یک از اعضا و اعتماد به مدیران مجموعه مهم‌تر از مسائل مالی  هستند.»
او در پاسخ به این سوال که چه بخشی از کارش برایش لذت‌بخش است، می‌گوید: «وقتی بعد از آن همه درگیری‌ها و مشکلات، قراردادی بسته می‌شود و یک پروژه تازه شروع می‌شود خیلی لذت‌بخش است و خوشایندتر زمانی است که فردی می‌آید می‌گوید که مطالب جدیدی یاد گرفته و احساس رضایت و شادی دارد و همه این‌ها را مدیون موقعیتی که تو در اختیارش قرار داده‌ای می‌داند. آن موقع است که خدا را شکر می‌کنم که توانسته‌ام در زندگی هموطنانم نقش مفیدی داشته باشم...»