Copy
Vis denne e-mail i din browser
18. oktober 2021

Velkommen til hjemmekamp i HTH Herreligaen mod SønderjyskE Herrer lørdag den 30. oktober kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Det blev en herlig lørdag eftermiddag i Sparekassen Thy Arena | Mors, hvor Mors-Thy Håndbold tog den anden sejr i HTH Herreligaen, da Nordsjælland Håndbold blev sendt hjem med et brag. 35-24 viste cifrene på måltavlen efter en nogenlunde første halvleg og en forrygende anden halvleg, hvor hjemmeholdet virkelig maste gæsterne. En god sejr som flyttede os lidt længere op i tabellen, hvor vi nu indtager 12. pladsen.

Der er en ny chance for point på næste mandag d. 25. oktober, hvor vi møder TMS Ringsted på udebane. Derefter tager vi imod SønderjyskE Herrer på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors. SønderjyskE har bl.a. to tidligere Mors-Thy-profiler på holdet - Marcus Dahlin og Kasper Larsen. Holdet fra grænselandet har store ambitioner, men resultaterne har været svingende i de første kampe i ligaen - fra sejre over Aalborg og Skjern til nederlag til Lemvig-Thyborøn og Skive fH.

Der var masser af stemning i hallen i lørdags - lad os få hallen fyldt igen! Gå ind og bestil billetter til VIP-arrangement i Danmarks bedste Erhvervsklub, inden vi skal i hallen og bakke drengene op mod SønderjyskE Herrer.

Der var igen for mange tomme pladser både til VIP-arrangement i Hal 2 og på tilskuerpladserne til kampen mod Nordsjælland Håndbold i lørdags. Kom nu, venner! Få nu meldt afbud, hvis I alligevel ikke får brug for jeres billetter til både spisning og kamp.

Program for hjemmekamp i Sparekassen Thy Arena | Mors lørdag d. 30. oktober 2021
  • Kl. 14.00: Dørene til VIP-loungen åbnes
  • Kl. 14.15: Dagens menu er sponseret af SuperBrugsen Øster Jølby
  • Kl. 14:45: Interview med cheftræner Niels Agesen
  • Kl. 15:30: Kampen mod SønderjyskE Herrer starter
Billetsalg til kampen starter onsdag d. 20. oktober kl. 15.00Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Bemærk: Sidste tilmelding til spisning er torsdag d. 28. oktober kl. 12.00.
HUSK at tilmelde spisning, når du booker billetter og HUSK afmelde spisning, hvis du bliver forhindret.
OBS: Spisning tilvælges på side 2, når du har valgt plads.

Har du problemer omkring bestilling af billetter, så kontakt Johannes på jv@morsthy.dk

Vi glæder os til at se jer til håndbold i Mors-Thy Håndbold!