Copy
Klikk her for å lese denne e-posten i nettleseren
11/02/22

Oppfriskningsseminar for flyinstruktører

12.–13. mars 2022 i Bodø

Luftfartstilsynet arrangerer oppfriskningsseminar for flyinstruktører (FI-A, IRI-A og CRI).

Mange instruktører trenger oppfriskningsseminar for å fornye eller forlenge instruktørrettigheten. Vi i Luftfartstilsynet satser nå på at smitten er på hell og arrangerer derfor seminar i mars.

Du kan lese mer og melde deg på via vår nettside

Sikkerhetsseminar om oppvisningsflyging

26.–27. mars 2022 på Kjeller

Luftfartstilsynet arrangerer sikkerhetsseminaret i samarbeid med Norges Luftsportforbund.

Vi ønsker å samle flest mulig som er aktive i oppvisningsmiljøet for å bygge en felles sikkerhetskultur og dele erfaringer. 

Du kan lese mer og melde deg på via vår nettside

Foto: Jan Erik Arud
Foto: Jan Erik Arud

 Sesongstart 2022

14.–25. mars 2022 – På nett

Her kan du delta på flere forskjellige nettbaserte arrangement. Flere spennende tema er på gang og du finner garantert noe som er relevant for akkurat deg. Dette omfatter blant annet sikkerhetskultur, analyser av ulykker, tips om hvordan du blir klar til en ny flysesong, luftrom, og planlegging. Vi vil bidra i samarbeid med våre samarbeidspartnere i GA-flysikkerhetsforum der vi setter fokus på flyinstruksjon.

Innholdet vil bli presentert på engelsk.

Klikk her for å lese mer om kampanjen på nettsiden til EASA

Foto: EASA

EASA workshop om «iConspicuity»

23. februar – På nett

«iConspicuity» omfatter kapasitet til å sende egen posisjon og/eller motta, behandle og vise informasjon fra andre luftfartøy, luftrom eller værinformasjon i nåtid. Hensikten er gi deg som flyger et bedre situasjonsbilde. Mange kjenner dette i dag som «ADS-B in and out», men konseptet omfatter betydelig flere løsninger.

Innholdet vil bli presentert på engelsk.

Du kan lese mer og melde deg på via nettsiden til EASA

Si din mening!

Hvert år gjennomfører The General Aviation Manufacturers Association (GAMA) en spørreundersøkelse for å kartlegge flyaktiviteten i privatflymiljøet i Europa. Dette handler først og fremst om antall timer som flys og eventuelle barrierer du opplever som privatflyger.
 
Dette er viktige data for å se hvor mange timer som flys. Spørreundersøkelsen gjennomføres i samarbeid med European Union Aviation Safety Agency (EASA) og Aircraft Owner and Pilots Association (AOPA).

Vi anbefaler alle flyeiere og privatflygere å delta i spørreundersøkelsen. Du kan også velge å delta anonymt, dersom du ikke ønsker å oppgi navn. Les gjerne mer om spørreundersøkelsen på nettsiden til EASA
Twitter
Facebook
Luftfartstilsynet.no
Twitter
Facebook
Luftfartstilsynet.no
Copyright © 2022 Luftfartstilsynet, All rights reserved.


Ønsker du å endre hvordan du du mottar denne e-posten?
du kan oppdatere dine valg eller slutte å motta.