Copy
5ο Newsletter
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Παρουσίαση των δράσεων του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΑΣΔΑ για τη στήριξη της μικροεπιχειρηματικότητας και καινοτομίας στη Δυτική Αθήνα.
______________________
3ο Workshop Δικτύωσης : «Ψηφιακή Καινοτομία και νεοφυής επιχειρηματικότητα».
______________________
Το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Πειραιά στην 86ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
______________________
Ευρωπαϊκά Προγράμματα – Διαγωνισμοί Καινοτομίας.
______________________
Ένθετο: Ψηφιακές εφαρμογές από ωφελούμενες επιχειρήσεις του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά.

«Ημερίδα ΑΣΔΑ για τη στήριξη της μικρο-επιχειρηματικότητας στη Δυτική Αθήνα» 12/7/2022

Το «Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά», συμμετείχε στην εναρκτήρια ημερίδα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στο πλαίσιο των Δράσεων Κοινωνικής Ένταξης της ΒΑΑ/ΟΧΕ Δυτικής Αθήνας 2014-2020. Η ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες Δράσεις, Έρευνες και Υπηρεσίες Στήριξης της Καινοτόμου και Νεοφυούς μικρο-επιχειρηματικότητας και της Απασχόλησης στη Δυτική Αθήνα» πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, στις 12 Ιουλίου 2022 και στόχο είχε και την ανάδειξη επιτυχημένων δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την στήριξη της μικρο-επιχειρηματικότητας. Η υπεύθυνη του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά, κα Μαραβά Νεκταρία, παρουσίασε τη συγκρίσιμη τοπική πρωτοβουλία ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του  Δήμου Πειραιά παρουσιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα από την ετήσια λειτουργία του.

Η ημερίδα ήταν μία ευκαιρία δικτύωσης, ανταλλαγής απόψεων και συνεργειών των δράσεων υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και μικρο-επιχειρηματικότητας της περιφέρειας. Την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=FS6_QO5pT1M!

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΑΣΔΑ θα βρείτε εδώ: Home - Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας - ΑΣΔΑ (start-ups.gr)
 
Εικόνα 1: Στιγμιότυπο από την εκδήλωση (από αριστερά προς τα δεξιά) η Ελ. Τζανάκη από τον όμιλο ΑΠΟΨΗ Α.Ε, κέντρο η κα Ν. Μαραβά απο το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου  Πειραιά και στα δεξιά η κα Ειρήνη Σγουρού απο NBG Seeds.
Εικόνα 2: Παρουσίαση των δράσεων του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά

3ο Workshop Δικτύωσης
«Ψηφιακή Καινοτομία και νεοφυής επιχειρηματικότητα», 28/07/2022

Το 3o Workshop Δικτύωσης του Κέντρου Προώθησης των Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων.

Πάνω από 80 άτομα, εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και startuppers συμμετείχαν είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως στη συζήτηση για την ψηφιακή καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εναρκτήρια ομιλία του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Καρύδη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας και η εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας, Στέλεχος NBG Seeds, κα Ειρήνη Σγούρου, που προέτρεψε τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Για τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας και την άμεση συμμετοχή των νεοφυών επιχειρήσεων σε αυτόν, τις τάσεις στα επόμενα χρόνια του ψηφιακού μετασχηματισμού και των ρόλων των Πανεπιστημίων στην ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας μίλησε ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Παν. Αιγαίου, κ. Πέτρος Καβάσαλης. Η κα Σοφία Τσακίρη, Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας, Παν. Αιγαίου & Co-Founder RENVIS, μίλησε τόσο για τη σημασία δικτύωσης με την ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και την εμπειρία της ως επιχειρηματίας.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΨΗ ΑΕ, κ. Γεώργιος Πετρόπουλος, παρουσίασε την ευφυή πλατφόρμα για την πόλη του Δήμου Πειραιά (https://city.piraeus.gov.gr) που ανέπτυξε η εταιρεία ΑΠΟΨΗ ΑΕ, ενώ μίλησε και για τη σημασία των ψηφιακών εφαρμογών για μία έξυπνη, βιώσιμη και ανθεκτική πόλη.

Ο οικονομολόγος, Υπ. Διδάκτωρ του ΠΑΠΕΙ κ. Δημήτριος Κότιος παρουσίασε το εργαλείο ανάλυσης ψηφιακής ωριμότητας που αναπτύχθηκε από το Κέντρο Νεοφυών Επιχειρήσεων, το οποίο σύντομα θα είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα του Κέντρου. Ο σύμβουλος του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά, κ. Πάνος Ψωρόιδας, παρουσίασε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και ειδικότερα τις ευκαιρίες ενίσχυσης των επενδυτικών σχεδίων από το πρόγραμμα "Ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών". Την ίδια μέρα, προσκελημένες startuppers, ωφελούμενες του Κέντρου Προώθησης μιλήσαν για τις καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που έχουν αναπτύξει και την πορεία των νεοφυών επιχειρήσεων τους μέχρι σήμερα, επισημαίνοντας τη σημασία της δικτύωσης και του έργου του Κέντρου Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου.

Στιγμιότυπα από το 3ο Workshop Δικτύωσης
Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά:
Εικόνα 1 : Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας.
Εικόνα 2: Ομιλία του κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Παν. Αιγαίου Πέτρου Καβάσαλη και του Σύμβουλου Μεταφοράς Τεχνολογίας Παν. Αιγαίου Κας Σοφίας Τσακίρη.
Δικτύωση - Καφές – Ελαφρύ Γεύμα- Γνωριμία ωφελούμενων επιχειρήσεων.
 

Το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Πειραιά στην 86ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
 

Ο Δήμος Πειραιά, συμμετείχε ως φορέας για την προβολή των δράσεων του για την επιχειρηματικότητα στην 86η Δ.Ε.Θ. που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, φιλοξενούμενος στο περίπτερο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά συμμετείχε στο περίπτερο του ΕΒΕΠ στην 86η Δ.Ε.Θ. (περίπτερο 2, stand 4) με τις εξής δράσεις του Δήμου:

  • Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Πειραιά (χρηματοδότηση ΟΧΕ/ΒΑΑ, ΕΣΠΑ 2014-2020)
  • Κέντρο Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Πειραιά (χρηματοδότηση ΟΧΕ/ΒΑΑ, ΕΣΠΑ 2014-2020)
  • Υποστήριξη για τη δημιουργία και ανάπτυξη Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας για τη Γαλάζια Οικονομία (χρηματοδότηση ΟΧΕ/ΒΑΑ, ΕΣΠΑ 2014-2020).

Ειδικότερα, τα στελέχη του Κέντρου Προώθησης είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις τους σε ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ή συμμετέχουσες start-uppers της 86ης έκθεσης!

Παράλληλα, η υπεύθυνη του Κέντρου συμμετείχε στις ενημερωτικές δράσεις του NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας, παρουσιάζοντας την εμπειρία της από τις δράσεις στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι start-uppers.   
 

Ευρωπαϊκά Προγράμματα – Διαγωνισμοί Καινοτομίας

Διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εργαστήριο i4m Lab του ίδιου πανεπιστημίου στις 13-14/09/2022,  συνάντηση εργασίας του ευρωπαϊκού έργου PALAEMON, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά.


Το PALAEMON αναπτύσσει ένα εξελιγμένο σύστημα μαζικής εκκένωσης πλοίων που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής του τομέα Πληροφορικής και Επικοινωνιών (process automation, microservices-based architecture, 5G & WiFi 6 networks). Tο σύστημα που αναπτύσσεται, Smart Evacuation Management, ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος ώστε να παρέχει: α) την αναγνώριση της θέσης των επιβατών (passenger tracking) και του προφίλ τους σε πραγματικό χρόνο, β) την προσωποποιημένη και ελεγχόμενη καθοδήγηση των επιβατών προς σταθμούς συγκέντρωσης (muster stations) μέσω ειδοποιήσεων που αποστέλλονται στο κινητό τηλέφωνο τους από “ιδιωτική” υποδομή 5G (private 5G), γ) την καταμέτρηση των επιβατών σε κάθε στιγμή και τον εντοπισμό επιβατών που δεν οδεύουν προς τους σταθμούς συγκέντρωσης, ή μετακινούνται με δυσκολία προς αυτούς και, δ) την ανάθεση εντολών της Γέφυρας προς τα μέλη του πληρώματος (μέσω ειδικής εφαρμογής Mission Critical Push to Talk - MCPTT). Το σύστημα Smart Evacuation Management εγκαθίστανται αυτήν την περίοδο, για πιλοτική χρήση στο πλοίο ELYROS της εταιρείας ΑΝΕΚ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου:  https://palaemonproject.eu/ και στο Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/smart-evacuation-management 

Επικοινωνία: i4m-lab@aegean.gr 

THIS PROJECT (PALAEMON) HAS RECEIVED FUNDING FROM THE EUROPEAN UNION’S HORIZON 2020 RESEARCH AND INNOVATION PROGRAMME UNDER GRANT AGREEMENT NO 814962


Το Cowork4YOUTH  είναι ένα καινοτόμο έργο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021, με 7 εταίρους από 6 διαφορετικές χώρες. Στοχεύει στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μεταξύ 25-29 ετών, με έμφαση στις μητέρες και τους μακροχρόνια ανέργους.
Υιοθετώντας μία διακρατική αλλά και περιφερειακή οπτική, η σημασία του έργου είναι ιδιαίτερα υψηλή, καθώς, σε αντίθεση με τις περισσότερες μελέτες που εστιάζουν στους πληθυσμούς των μεγάλων αστικών κέντρων, σε αυτή την περίπτωση στο μικροσκόπιο βρίσκονται αμιγώς τουριστικές περιοχές από τη μία, και από την άλλη περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα μεταξύ άλλων με την ενεργειακή μετάβαση, την απολιγνιτοποίηση και τις κλιματικές αλλαγές, που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά εργασίας.

Η έρευνα εστιάζει σε τέσσερις χώρες: την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στόχος του Cowork4YOUTH είναι να διερευνήσει τις υπάρχουσες πρακτικές και πολιτικές για τη μείωση της νεανικής ανεργίας σε αυτές τις περιοχές μέσω και της σημασίας  . Για την επίτευξη αυτού του στόχου προβλέπεται η δημιουργία ενός Δικτύου Έρευνας, ενός Παρατηρητηρίου, η συγγραφή και δημοσίευση επιστημονικών εργασιών, καθώς και η σύνταξη αναφοράς με προτάσεις πολιτικών.
Ήδη ολοκληρώθηκε το πρώτο παραδοτέο του έργου, το Baseline Study on the Impact of Youth Employment Policies. Πρόκειται για μία ενδελεχή επισκόπηση των υφιστάμενων συνθηκών στην οικονομία και την αγορά εργασίας των τεσσάρων χωρών, καθώς και των πολιτικών για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.
Το Baseline Study on the Impact of Youth Employment Policies είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του έργου cowork4youth.org.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου: Https://www.cowork4youth.org/index.php/home-page/

Επικοινωνία: cowork4youth@gmail.com

Το έργο Cowork4YOUTH χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λίχτενσταϊν και τη Νορβηγία
μέσω του EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment (Ταμείο για την Νεανική
Απασχόληση των Χορηγιών του ΕΟΧ και της Νορβηγίας).

 

Διαγωνισμοί Καινοτομίας:

8 ακόμα ημέρες για την υποβολή της ιδέας σας …
13ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.
Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικά αποτελέσματα, επιχειρηματικά σχέδια και εταιρείες, που συμβάλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και εφαρμογών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στο σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι τέσσερις (4) πρώτες προτάσεις, λαμβάνουν χρηματικά βραβεία €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντίστοιχα, κατόπιν αξιολόγησης από Καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας. Οι δέκα πρώτες προτάσεις τυχαίνουν σημαντικής προβολής και καθοδήγησης από τα στελέχη της Τράπεζας. Για επιλεγμένες προτάσεις διερευνάται η συνεργασία με την Τράπεζα, η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καθώς και η συμμετοχή της Τράπεζας  στο εταιρικό τους κεφάλαιο.

Για να υποβάλετε την πρότασή σας στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας πατήστε εδώ https://ib.nbg.gr/wps/portal/NBGContestRegistration

HDB Innovation Challenge #HDB4ElevateGreece

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (Hellenic Development Bank – HDB) σε συνεργασία με το Elevate Greece διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα διαγωνισμό καινοτομίας για τη δημιουργία μιας εξελιγμένης πλατφόρμας funding wizard, η οποία θα συγκεντρώνει και θα παρέχει αυτόματα κάθε είδους πληροφορία από ηλεκτρονικά προσβάσιμες πηγές σε παγκόσμια βάση που αφορά τρόπο χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων που διαχειρίζονται δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς. Θα πρόκειται για ένα aggregator με συνεχή επικαιροποίηση που θα περιλαμβάνει grants / συγχρηματοδοτήσεις/ εγγυήσεις ή συνδυασμό τους, βάσει προφίλ που θα συμπληρώνει ο ενδιαφερόμενος – χρήστης.

Επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα της HDB στο  hdb4elevategreece@hdb.gr.

Υποβολή αιτήσεων: https://registry.elevategreece.gov.gr/call/631ef0446a4ba/

Έναρξη υποβολής προτάσεων: 14/09/2002

Ένθετο : Ψηφιακές εφαρμογές από ωφελούμενες επιχειρήσεις του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά

Isalos Analytics Platform
Μια σουίτα λογισμικού μηχανικής μάθησης.

Η ΝοvaMechanics δημιούργησε την Isalos Analytics Platform  μία σουίτα λογισμικού που δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα μεθοδολογιών μηχανικής μάθησης (machine learning) για την ανάπτυξη μοντέλων πρόβλεψης (predictive modelling), σε ένα φιλικό προς τον χρήστη γραφικό περιβάλλον που αντικαθιστά τον κώδικα με νέες δυνατότητες και εργαλεία χρήσιμα για όλους τους χρήστες/-τριες Η/Υ.

Περισσότερες πληροφορίες:
                    Η NovaMechanics (https://novamechanics.com)  έχει δραστηριότητα σε Ελλάδα και Κύπρο και συμμετέχει από τη στιγμή της ίδρυσης της σε >30 έργα έρευνας και ανάπτυξης, αναπτύσσοντας προϊόντα σε ένα εύρος επιστημονικών κλάδων από την χημειοπληροφορική και νανοπληροφορική μέχρι την εξατομικευμένη ιατρική και την ανάλυση δεδομένων.
Επικοινωνήστε στο : info@novamechanics.com

Το linked είναι μία βραβευμένη εφαρμογή επικοινωνίας, για την αποδοτικότητα προσωπικού και την αύξηση αφοσίωσης πελατών, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Με το linked μια εταιρεία μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά με όλο το προσωπικό της (σε γραφεία ή απομακρυσμένα), τους πελάτες της, τους μεταπωλητές της και το δίκτυο πωλήσεών της, μπορεί να βελτιώσει την αφοσίωση τους  και να αυξήσει τις μακροπρόθεσμες πωλήσεις & την κερδοφορία της.

Το linked έχει παρουσία στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Τουρκία. Την εμπιστεύονται ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΡΛΗ, τα ΙΚΕΑ, η INTERSPORT και άλλοι. 

Είναι πιστοποιημένο μέλος του ELEVATE GREECE. 

to be linked, is the key success factor!!!
Be linked στο 2130 414 635 και στο
info@linked.gr

H διαδικτυακή πλατφόρμα agrostuff.gr είναι το σημείο online «συνάντησης» των εμπόρων / παραγωγών αγροτικών προϊόντων με υποψήφιους πελάτες. Στοχεύει να φέρει σε άμεση επαφή τους Εμπόρους προϊόντων με τους Πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα, με κύριο στόχο την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής τιμής προϊόντων στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Το Agrostuff αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των αγροτικών προϊόντων. 
Η Πλατφόρμα παρέχει στον Έμπορο (αγρότη, παραγωγικό, μεταπωλητή κ.λπ.) τη δυνατότητα να καταχωρίσει την επιχείρησή του και τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση. Συγχρόνως, παρέχει τη δυνατότητα στον Πελάτη (εστιατόρια, ξενοδοχεία, σουπερμάρκετ, κ.λπ.) να καταχωρεί τις ανάγκες του για αγροτικά προϊόντα που επιθυμεί δημιουργώντας σχετική Ζήτηση. Στη συνέχεια, ο Έμπορος μπορεί να απαντά μέσω της Πλατφόρμας στη Ζήτηση προϊόντων υποβάλλοντας σχετική Προσφορά. Εφόσον ο Πελάτης επιλέξει την Προσφορά του Εμπόρου τότε κάθε Μέρος μπορεί να δει τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του άλλου Μέρους. Η επιλογή Προσφοράς δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση για τα Μέρη, δεν συνάπτεται μεταξύ τους κανενός είδους σύμβαση και δεν γεννάται οποιουδήποτε είδους ευθύνη.
Περισσότερες πληροφορίες : www.agrostuff.gr
Επικοινωνία: a.chatzithomas@gmail.com

Το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων  Δήμου Πειραιά είναι ενταγμένο στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση του Δήμου Πειραιά και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττικής» του «ΕΣΠΑ 2014-2020».
Ακολουθήστε μας στα Social Media
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Startup-Piraeus.gr, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp