Copy

Oktober 2022

Kommende turneringer

29./10. Gentofte Open 2022 for 2. og 3. divisionsspillere - Ny i kalenderen
30./10. Gentofte Open 2022 for introspillere - Ny i kalenderen
19./20.11. DM + DM i speed - Ny i kalenderen
27.12. Copenhagen Christmas Tournament 2022
29.12 19. Svendborg Juleturnering - ny i kalenderen


2023
10./12.2. Munkebjerg 2023 - Ny i kalenderen
6./9.4. Nordic Open - Ny i kalenderen 

Silkeborg kan man spille backgammon hele året

Af Taus Bøytler

Mad. Backgammon. Hygge. Silkeborg.
Fotos: Mikkel Bak og Gitte Andersen
Mange af forbundets mest aktive medlemmer henter en masse af deres TMP (Tournament Match Points) i Silkeborg, hvor der afholdes caféturneringer året rundt.

Men hvad er det, der fungerer så godt i Silkeborg? Nyhedsbrevet har talt med Esben Muhlig Sørensen, der er en af indsjælene i byen.

På forbundets hjemmeside kan man læse, at I ikke holder sommerferie i Silkeborg backgammon klub. Hvor mange deltagere kommer der typisk til en caféturnering i Silkeborg i løbet af sommeren?

Esben: "Det er korrekt, Silkeborg Backgammon Klub har åbent hele året. De seneste par år har vi spillet hos mig på cafeteria-kroen i juli måned, men i år havde vi fået lov til at spille i Lunden, i vores normale lokaler.

I år har vi ramt 27 medlemmer i klubben, og er typisk mellem 10-21 personer til klubaften. I juli måned lå snittet på 12 deltager pr. aften, hvilket jo er meget pænt, der er trods alt mange som har kone og børn, hvilket jo tager meget af ens tid...

I år har vi spillet live gammon hver uge, på nær uge 1, hvor vi havde en online turnering på galaxy i stedet.
"

Får I typisk også besøg af deltagere, der ikke er lokale?

Esben: "Silkeborg Backgammon Klub er jo som nævnt efterhånden en ret stor klub, med spillere fra det meste af Jylland.

Vi har flere, som kører 45 min til en time for en almindelig klubaften. Karen, Rikke og Heidi kommer fra Rønde, og er en tur omkring Århus efter Stampe. Kenneth kører fra Holstebro, og tager Louise med fra Herning.

Dette bevidner også, at vi i Silkeborg har et godt sammenhold, og at vores medlemmer nyder at komme i klubben. Min far, Uffe Sørensen, startede med at tage et par kander kaffe med til klubaften da han startede tilbage i 2017. Dette er efterhånden endt ud i 5-6 kander om ugen, og jeg sørger ligeledes for at alt hvad jeg har af "kagerester"  kommer med.

Vi har desuden engang i mellem fællesspisning, på tirsdag står den på ølbraisseret svineskank med mos og surt, og 2. tirsdag i december har vi gløgg og gammon, hvilket er vores mest besøgte aften.

Sidste år var vi 25 deltagere. Hvis man tager et kig på listen over flest TMP i 2021, vil man se at næsten halvdelen af top 25 er medlemmer i klubben. Har man lyst til at se hvad der sker i klubben, kan man jo like vores facebookside, Silkeborg Backgammon Klub.

Der lægger vi også vores program op for klubaftner. Vi spiller både 5, 7 og 9 points kampe, samt speed kampe til 5, så der er noget for enhver smag.
"

I afholder jeres caféturneringer i Medborgerhuset Lunden i Vestergade. På stedets hjemmeside står der, at der blandt andet opkræves leje, “når hovedformålet er at drive lotteri, bankospil eller lignende”. Nu er organiseret backgammon jo en dybt seriøs tankesport. Betyder det så, at I ikke betaler leje for at benytte stedet?

Esben: "Som du selv nævner, er backgammon jo en tankesport, og derfor skal vi ikke betale leje af vores lokaler, hvilket vi jo er meget taknemmelige for.

Alternativet havde jo været på en cafe eller et værtshus, og jeg tror ærligt talt ikke der er mange caféer som har råd til at have 10-20 mand til at sidde og optage 5-10 borde en hel aften, og slet ikke nu, med prisstigning på el osv.

Caféer skal efterhånden have en belægning på +100% for at have en god forretning, og råd til at betale sine udgifter. Ulempen ved at sidde i et medborgerhus som Lunden er, at der ikke lige kommer nogen tilfældigt forbi, og ser os spille.

I stedet, prøver vi at skrive på div. fora på facebook, og gøre opmærksomme på os selv. Sidste år, holdt vi blandt andet åbent hus med lagkage og kaffe, hvor vi spillede 2 mod 2 og sørgede for at de nye ansigter, der kom forbi, fik en god oplevelse, og lyst til at komme forbi igen.
"

I superligaen i fodbold er Silkeborg IF blevet et meget stærkt hold (nærværende redaktør har selv været på Silkeborg Stadion et utal af gange), som alle andre kan slå sig på. Er det noget, I lader jer inspirere af i backgammon miljøet i Silkeborg?  

Esben: "Vi har vores 2 hold, Midtjylland 1 og 2, og på trods af navnet giver genlyd med FC Midtjylland, mener jeg, at vi jo de sidste par år, på trods af SIF´s 3 plads i fjord, med rette kan kalde os byens stolthed på trods af, vi desværre ikke får lige så meget omtale som fodbolden gør.

I år har vi et hold i første division og et i anden division. Målet må på sigt, jo næsten være at vi skal have tre hold. Et i 2. division, et i første, og et til at gøre Horsens selskab i eliten.

Nu må vi se hvad der kommer til at ske, man har jo altid lov at drømme stort! Så må vi jo se om de andre klubber kommer til at slå sig på os.
"

Du har selv været medlem af DBgF siden september 2018. Hvad er den største oplevelse, du har haft som backgammon spiller?

Esben: "Der er flere ting som jeg husker som store oplevelser, min første kamp var på hjemmebane på kroen. En city battle, Silkeborg mod Herning, som jeg vandt. En anden ting, var da jeg rundede de 1100 rating point, og ikke mindst tabte 120 point på et halvt år efterfølgende...

Og ikke mindst alle de fantastiske mennesker som jeg har mødt, og stadig møder gennem backgammon. Fx. når der kommer spillere fra andre klubber på besøg i Silkeborg, eller når jeg på cafeteria-kroen lægger lokaler til terning rul som Hampen Open, eller der spilles holdturnerings kampe hos os.

Horsens spiller jo alle deres hjemmebanekampe hos os, og i 2. div vest, er der 4 spilledage på kroen, og til januar, tager vi imod 1. div til en hel weekend runde.
"

Mange af de mest aktive spillere i DBgF kommer fra Silkeborg: 

Bertram Seiferheld: "Jeg har en klar forventning om en stærk placering"

Af Taus Bøytler

Bertram Seiferheld har fået genskabt et godt backgammonmiljø i Aalborg
Fotos: Jacob Bavnhøj og Peter Willemann
Aalborg, en af de store backgammonbyer i forbundets historie, har atter fået en backgammonklub. For mange år siden var Aalborg Backgammonklub fast inventar i elitedivisionen, og nærværende pen fik skam også sin debut i eliten mod netop Aalborg den 10. oktober 2004, hvor jeg for mit daværende hold High Q, der blandt andet havde Sander Lylloff, der for nyligt vandt VM på holdet, besejrede en af fortidens store stjerner, Jørn Thyssen, på High Q. Jeg husker stadig min holdkammerat, den senere ranglisteetter Kasper "Crap" Nielsens rosende ord: "Taus, du rykkede ikke meget rigtigt, men du vandt, og det er det vigtigste". 

Eller hvad med dengang jeg sammen med Jess Danielsen tog verdens bedste backgammonspiller, Masayuki Mochizuki med til en Grundlovsturneringen i Aalborg. Den ultraskrappe japaner vandt turneringen, og senere på aftenen var jeg meget tæt på at få mit livs røvfuld i Jomfru Ane Gade, da en eller anden skaldet psykopat påstod, at jeg havde kigget på hans dame. Men det havde jeg ikke, jeg sværger!

Det er dog en helt anden historie.

For denne historie handler om backgammonscenen i Aalborg anno 2022. Her har den unge tilflytter Bertram Seiferheld fået samlet en flok, der både består af helt nye og bunderfarne spillere. Den nye klub har et enkelt hold tilmeldt i holdturneringen i 2. division vest.

Nyhedsbrevet har talt med Betram Seierheld om backgammonlivet i Aalborg.

Hvad er baggrunden for, at du tog initiativ til at opstarte en ny backgammonklub i Aalborg?

Bertram: "Jeg flyttede til Aalborg sidste år, fra Hvidovre, og har egentlig haft interesse i backgammon en håndfuld år, men jeg har kun spillet det på Samsø Ø-lejr og ikke taget det med videre til hverdagen.
 
Det ændrede sig så efter Ø-lejr 2022, hvor 3959 Mikael Stenstrup også deltog. Han fik tændt ilden i mig og da jeg kom tilbage til Aalborg, gik jeg på jagt efter et sted at spille backgammon.

Da det ikke umiddelbart fandtes, og mine kammerater var trætte af at spille mod mig, kontaktede jeg DBgF og spurgte ind til klubber i Aalborg og omegn. Nærmeste klub lå i Fjerritslev og jeg har jo ingen bil, så jeg var nødt til selv at komme i gang.
"

Jeres hold består både af helt nye spillere og meget erfarne spillere, der har fået blod på tanden igen. Prøv at sætte nogle ord på jeres trup.

Bertram: "Det første jeg kan sige er, at det er nogle vidunderlige personer og et fantastisk lille fællesskab, vi har.

Der er nogle virkelig gode spillere, og de elsker heldigvis at lære fra sig og støtte os nye i vores backgammonfærd. Det er fantastisk, og man kan høre det hver gang, man spiller i vores caféturnering, hvor der flyver gode tricks og råd over bordet.

Alt i alt vurderer jeg vores trup som stærk og med rigtig godt potentiale.
"

Aalborg kom fint fra start i holdturneringen søndag den 25. september, hvor det blev til et nederlag på 1-2 til Klods Hans og en sejr på 3-0 over selv samme Klods Hans. Hvordan ser du tilbage på jeres start?

Bertram: "Vores start var helt igennem fantastisk. Vi kørte i samlet flok til Fjerritslev, og med to franske hotdogs i hænderne og to spillere med tømmermænd, var vi klar på en god gang backgammon.

Det var en dejlig, rolig og venskabelig kamp. Vi havde glæden af at have Klods Hans på besøg til en af vores første café-turneringer og har set frem til at spille mod dem igen.

Især vores egen, 5295 Vitus Høgh Heilberg, fik lov til at møde sin rival, 296 Peder Vangkilde Jensen, både på hjemme- og udebane. Det blev til en sejr og et nederlag og fortsat rivalisering.

Og jeg kan se mig selv som ubesejret, indtil videre.

Kampen i Fjerritslev har givet mig blod på tanden, og vi er nu ved at være klar til at have en stiftende generalforsamling og få sat nogle faste rammer op. Det bliver utroligt spændende.
"

Hvad er dine forventninger til, hvordan Aalborg vil klare sig i 2. division vest her i debutsæsonen 2022/2023?

Bertram: "Jeg har en klar forventning om en stærk placering. Vi har en god trup, og vi er klar på at give turneringen vores allerbedste.

Vi må desværre også se i øjnene, at vi ikke umiddelbart får det helt store ud af at rykke op, skulle det gå så godt, da vi ikke har ressourcerne til at køre landet tyndt for at spille backgammon.
"

I har hjemmebane på Dice ´n Drinks på Sankelmarksgade 15. Hvad er det for et sted, og er det tæt på Jomfru Ane Gade?

Bertram: "Det er en af Aalborgs skønne brætspilscaféer, som tidligere har lagt lokaler til div. backgammonaktiviteter, og selv har prøvet at afholde backgammonturneringer.

De er utrolige medgørlige og har et godt udvalg af øl og snacks, som vi nyder godt af. Der er altid leben og god stemning, hvilket bidrager til vores egen caféturnering.

Det betyder også, at vi bliver set og forhåbentlig kan skaffe nye medlemmer den vej igennem. Jeg er helt sikker på, at de ville være hjælpsomme, skulle vi holde større arrangementer, noget vi selvfølgelig håber på.

Dice ´n Drinks ligger tæt på Aalborg Hovedbanegård, hvilket er modsat Jomfru Ane Gade, der ligger ned til fjorden. Det er ikke længere end en kort gåtur, men heldigvis bliver de helt fulde mennesker i Gaden.
"

Aalborg ligger pt. på andenpladsen i 2. division Vest


Bertram Seiferheld har vundet begge sine kampe i holdturneringen og har i alt vundet tre ud af fire kampe i DBgF. Hvilken start!

 

Michael Schou nærmer sig 250 sejre i holdturneringen

Af Taus Bøytler

Michael Schou (th) dyster mod Robert Palumbo i holdturneringen
Foto: Torben Krogh
Husker du, kære læser, den euforiske følelse, da du vandt din første kamp i holdturneringen? Hvordan skuldrene hos din modstander sank to-tre centimeter, mens du med et selvtilfreds smil på læben mest af alt havde lyst til i bedste Leonardo De Caprio-stil at rende rundt med næverne knyttet i triumf mod de højere magter og gjalde af dine lungers fulde kraft: "I am the king of the world"?

For der er nu ikke meget, der kan måle sig med en sejr i holdturneringen. Den spiller, der har prøver det flest gange i forbundets historie, er den skrappe A-Team-spiller Michael Schou, der sammen med sit hold netop er rykket op i elitedivisionen.

Schou har i skrivende stund 246 sejre i holdturneringen på samvittigheden, men som han selv kækt bemærker, så er statistikken kun fra og med 1999, og Schou vandt, efter eget udsagn, også en masse kampe i perioden 1996 - 1998.

Nyhedsbrevet har talt med Michael Schou om de mange sejre i holdturneringen, niveauet i elitedivisionen og om et møde med den nu afdøde superstjerne "Falafel" Natanzon.

Interviewet blev foretaget, da A-Team havde spillet fem runder. Sidenhen tabte holdet 4-0 til Nemo i 6. runde og 3-1 til Horsens i 7. runde.


Hvordan har du det med at være den mest vindende spiller i holdturneringens historie?

Schou: "Jeg har aldrig tænkt over det, før jeg så en tråd på FB lavet af dig. Med en gevinst % på 54%, er der mange der er bedre end mig.

Når det er sagt, er det da meget sjovt, at ligge i top med flest sejrer. Ud over det, bliver jeg nok den der rammer 250 officielle sejrer først.
"

Hvor mange forskellige hold, og hvilke, har du spillet for i holdturneringen?

Schou: "Det hele starte i 1996, hvor jeg spillede min første turnering arrangerer af Ordrup Backgammon Club. Min første kamp var imod Yvonne Hjorth, som måtte fortælle mig, hvad dobbeltterningen var til.

Rene Strøm og Carsten Jørgensen inviterede mig indenfor i klubben. Desværre boede jeg for langt væk, men det løste de ved jeg blev hentet af Jan Pedersen i Ballerup. (hvor jeg boede dengang).

Jeg spille for OBC til og med sæsonen 03-04. Så var vi nogle stykker der brød med klubben, og blev vores eget hold. Reelt er det det hold jeg stadigvæk spiller for den dag i dag.

I 3 år var vi 3 hold der slog os sammen og hed Mama Boyz. Men da mit hold vandt 1. division sidste år, måtte vi bryde ud igen, da Mama Boyz 1 allerede spille i eliten. Så man kan reelt sige jeg har spille på 2 hold under 4 klubnavne.
"

Dit nuværende hold, A-Team er oprykkerhold i elitedivisionen, hvor I er kommet godt fra start. Hvordan vil du vurdere niveauet i elitedivisionen bedømt ud fra de første fem runder?

Schou: "Der er ingen tvivl om styrken, der helt klart er meget stærk. I de 3 kampe jeg har fået noteret, ligger de andre med en pr. imellem 3 og 5,5. Min dårligste var på 9, lavede 5 store fejl der kostede meget i pr.

Personligt spiller jeg ikke pr., men prøver at spille imod min modstander. Lav pr. vinder mange kampe, men held hjælper også meget. Så når jeg sætter mig ved brættet, tænker jeg chancerne er 50-50. Med andre ord man skal tro på sig selv, uanset hvem man møder.
"

Hvordan vil du beskrive dig selv som backgammonspiller?  

Schou: "Jeg syntes selv, at jeg er en glad dreng der er god til matematik. Jeg prøve at opføre mig pænt over for alle andre spillere i backgammon verdenen. Jeg er ligeglad, om det er en top 10 spiller, eller en ny spiller der spiller sin første kamp.

I starten snakkede jeg meget, men de sidste år er jeg blevet mere seriøst. Når jeg spiller holdkampe, betyder det sociale meget for mig. Derfor mødes vi næsten hver gang kl.18 til spisning og hygge.

Der er måske 10 stykker i backgammon verdenen jeg aldrig bliver venner med, men med de sidste 98% går det da meget godt.
"

Du har 31 resultater på dit CV. Hvilket resultat betyder mest for dig - og hvorfor?

Schou: "Ja, det er blevet til en del igennem tiderne. CLS, Toto Cup, Sommer Cup. DM mix, DM dobbelt osv. Den største er nok Champions League i 2006, hvor man blev inddelt i 4 mands puljer og kun 2 fra puljen gik videre til næste runde.

Her vandt jeg over mange topspiller i forbundet. Min største enkelt sejr var i 2010, hvor jeg mødte Falaffel i 3-4 runde af Nordic open. Han troede han havde en fordel af at være en af verdens bedste spillere.

Jeg lod som om, jeg ikke viste hvem han var. Da Karsten Bredahl kom, sagde Falaffel til KB: "min modstander ved ikke, hvem jeg er " KB svarede : "Jo da, men det betyder ikke noget for Michael".  Falaffel kiggede på mig, jeg smilede bare tilbage og vandt 17-4.


Så når vi mødes ud i backgammon verdenen, så husk at smil - vi lever kun en gang, og nå ja backgammon er kun et spil, vi elsker ekstrem højt."

A-Team ligger pt. lige over nedrykningspladserne i elitedivisionen

Schou har vundet tre kampe og tre lige så mange i eliten

Peter Mikkelsen: "Med min ret høje alder har jeg næppe tid til at vente 20 år på at blive hæderlig god"

Af Taus Bøytler

Nederst til venstre: Peter Mikkelsen dyster mod sin datter Chaya Gjerding
Fotos: Peter Sung Hoon Jensen
Selv om Peter Mikkelsen i hvert fald i nyere tid kun har været medlem af DBgF i under et år har han allerede fået XG på mobilen og deltaget i en masse turneringer, herunder Swedish Open i Stockholm. Og så har han læst en masse teoribøger, for han vil gerne blive bedre.

Nyhedsbrevet har talt med Peter Mikkelsen, der netop har fået debut i holdturneringen for KBgK VI, om den igangværende sæson i holdturneringen, om de mange nederlag til Andreas Becher plus det løse.

Hvad fik dig til at melde dig ind i DBgF tilbage i november 2021?

Peter: "Jeg spillede en del backgammon for en 35-40 år siden (og erindrer svagt at jeg måske endda kort var medlem af DBgF dengang) på diverse caféer i København, men studier, arbejde osv. fik det skubbet i baggrunden.

For et års tid siden begyndte jeg at spille backgammon med min datter som dengang var langtidssygemeldt med dårlig ryg og havde brug for lidt adspredelse. Jeg fik blod på tanden og lyst til at vinde lidt oftere over hende, så jeg begyndte at læse en smule på nettet, og fik anskaffet XG Mobile.

Jeg fandt også backgammon.dk og ledte efter et sted jeg kunne prøve at spille backgammon mod nogle andre. Det var faktisk ikke særlig let at finde en klub med åbne klubaftener (nu ved jeg at det kaldes caféturneringer), men tilfældigvis faldt jeg over en forumpost hvor Absalon Backgammonklub inviterede til åben aften og opfordrede til gratis indmeldelse i DBgF før deltagelse.

Så jeg meldte mig ind, og drog ind til Absalon en mandag i december 2021 hvor jeg blev meget pænt og venligt modtaget af bl.a. Peter Sung som turneringsleder.

Siden har jeg forsøgt at få så meget spilerfaring som muligt, dels i Absalon og i foråret 2022 også i KBgK og BMS. Jeg har haft stor fornøjelse af at deltage i adskillige turneringer som CCT i påsken, Chang Open, Hampen Open og jeg drog til Stockholm for at deltage i Swedish Open i sommer.

Jeg får jo læsterlige klø, men det er drøn-hyggeligt, og alle tager godt imod. Og det giver jo god spiltræning som jeg tror er den eneste måde jeg kan blive bedre på.

Jeg har købt alle de bedste backgammonbøger – og læst ca. halvdelen af dem igennem – men jeg må indrømme at ”et er søkort at forstå, et andet skib at føre”… '

Ligesom alle andre leder jeg efter en genvej til hurtigt at blive bedre – og med min ret høje alder har jeg har jeg næppe tid til at vente 20 år på at blive hæderlig god!
"

Du fik debut i DBgF mandag den 6. december 2021, hvor du tabte en 5-pointer til Familien Nemesis 1-stjernen Andreas Becher. Din nuværende statistik mod ham er 0-6. Er han bare urimeligt heldig, eller hvad sker der?

Peter: "Ja, det var noget af en debut mod så stærk en spiller som Andreas. Retfærdigvis havde jeg jo ingen anelse om, at det var en stjerne jeg sad overfor den første aften, så jeg spillede bare det bedste jeg kunne – og det var klart ikke godt nok!

Jeg har mødt Andreas flere gange siden i Absalon, og fået tæsk hver gang. Jeg er helt overbevist om at det må skyldes hans ufattelige held, og at det slet ikke kan have sammenhæng med at han er en dreven ræv med over 25 års efaring og en skyhøj rating…
"

Du har endnu ikke deltaget i holdturneringen, men står på holdkortet hos KBgK VI, der i sæsonen 2022/2023 tørner ud i 3. division B. I din tid i DBgF har du blot spillet en enkelt kamp til 17 point og tilsvarende én kamp til 21 point. Er du mentalt klar til at spille en masse lange kampe til 17 point?

Peter: "Det håber og tror jeg da. Jeg havde faktisk min debut i holdturneringen i torsdags, d. 29/9, endda som holdkaptajn for KBgK VI.

Jeg fatter stadig ikke, hvordan Christian Skjæran fik mig til at hoppe på kaptajnstjansen, men jeg har da fået læst alle reglerne igennem… Og runden endte fint for os med 2-1 mod Gentofte-III – og jeg vandt min debutkamp!

Jeg synes faktisk, at det er en fornøjelse at spille en enkelt længere kamp en aften frem for flere korte. Så jeg ser frem til mange andre hyggelige aftener i holdturneringen.
"

Din voksne datter 5247 Chaya Gjerding fik debut i DBgF tilbage i juni 2022. Hvordan fik du overtalt hende til at begynde at spille backgammon?

Peter: "Det var hende jeg spillede hyggebackgammon mod for et år siden, og vi har løbende spillet gennem foråret.

På trods af at hun aldrig har åbnet en bog eller spillet med ret mange andre, så synes jeg hun spiller forbøffende godt, og spiller i alle tilfælde meget lige op med mig. I sommer lykkedes det mig at slæbe hende med ind til en aften i Absalon, hvor hun klarede sig hæderligt, selvom hun var op mod svære modstandere som dig selv, Taus.

Hun syntes godt om aftenen, og har været med nogle gange siden i Absalon og KBgK. Og til holdturneringskampen sidste torsdag var vi faktisk ramt af 3 sene sygdomsafbud på holdet, så det endte med at jeg i sidste øjeblik fik hende overtalt til at spille med som reserve.

Det var en ”første” for hende på mange måder: hendes første turneringskamp, hendes første lange kamp til 17 point, og hendes første gang med ur! Men hun vandt! Så jeg tror hun er ved at få blod på tanden…
"

Har du en god idé eller to til, hvad DBgF kan gøre for at skaffe flere medlemmer?

Peter: "Jeg tænker tilbage på hvor svært det var for mig at finde en klub med en åben klubaften sidste vinter, og hvor tilfældigt det var, at jeg fandt Absalon.

Jeg ved godt, at der for nylig er opstartet en liste med åbne klubber og at listen findes på backgammon.dk. Det er et super initiativ, men listen er godt ”skjult” under menuen Organisation/Klubber.

Jeg synes at der bør være en stor ”knap” eller et iøjnefaldende menupunkt på forsiden der siger noget i retning af ”Er du ny i backgammon?” som leder direkte til en side, der forklarer lidt om hvor og hvordan man kan komme til at spille, at man kan få første års medlemskab af DBgF gratis osv., alt henvendt direkte til ikke-medlemmer.

Måske kunne der også laves en A5-flyer som havde tilsvarende oplysninger og et link/QR kode til backgammon.dk.

Jeg ser ofte unge mennesker spille hyggebackgammon på cafeer og værtshuse. Og hvis man selv spiller på en cafe/værtshus, så er der altid folk der kommer forbi og spørger/kigger. Det ville da være dejligt at kunne give interesserede en flyer med en personlig opfordring til at overveje at komme en åben aften?
"

Peter Mikkelsen og KBgK VI ligger nummer fem i 3. division B

Dansk Backgammonforbunds platforme

Følg os på W E B S I T E T
Følg os på W E B S I T E T
Skriv til os på E M A I L
Skriv til os på E M A I L
Følg os på F A C E B O O K
Følg os på F A C E B O O K
Bliv medlem af Dansk Backgammon Forbund
Meld dig til nyhedsbrevet her
Nyhedsbrevets redaktion
Taus Bøytler (ansvarshavende redaktør)
Lene Espersen (layout og grafik)
Sally Larsen (oversættelse)
Maria Bonke (korrektur)
Copyright © 2020 DBgFs  Nyhedsbrev - All rights reserved.

Frameld dig dette nyhedsbrev    Opdatér dine oplysninger






This email was sent to <<Emailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Backgammon Forbund · Backgammonvej 66 · København V 1600 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp