Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Loenermark contracteert 2 top-trainers voor de O19.

Nadat Loenermark op onfortuinlijke wijze zonder trainer kwam te zitten is er na een korte zoektocht opvolging gevonden voor de talentvolle groep O19. Erik Elijzen en Alfred Klomp gaan gezamenlijk leiding geven aan deze groep. Met de ervaring, kennis en kunde die Erik en Alfred meebrengen zijn we er van overtuigd dat dit een succesvolle combinatie zal zijn. We wensen spelers en trainers veel succes in de rest van het seizoen !
Lees verder »

JO12-1 ontvangt nieuwe tassen

Voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen DVV (2-3 winst voor Loenermark), hebben de spelers van JO12-1 uit handen van Nienke (deugnietenco.nl) en Edward (dalsen.nl) mooie nieuwe voetbaltassen gekregen. Ze zijn hier erg blij mee. Namens de spelers BEDANKT Nienke en Edward.

Uit de bestuurskamer november 2022

Hieronder leest u de highlights uit de laatste bestuursvergadering.

Loenermark en Talla zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging

Na twee jaar nemen Loenermark en hoofdtrainer Desmond Talla aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Zowel het bestuur, de voetbaltechnische commissie als de trainer zijn na onderling overleg tot deze conclusie gekomen. Ook de selectie is bij dit proces betrokken geweest. Er was wederzijds begrip voor de argumenten die op tafel kwamen. Beide partijen gaan in goede harmonie uit elkaar.

SponsorKliks opbrengst 1036 EURO

Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?

Editie
#12 van 2022
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Volg ons
Loenermark JO14-1 - Ratti - Socii JO14-1
En daar was plots de kou! Speelden we vorige week nog een energieke wedstrijd in Steenderen, vandaag leken we wel verlamd van de kou.Of misschien waren we niet helemaal onszelf doordat wij in de reserveshirts speelden? We hadden duidelijk moeite om ons eigen spel te spelen. Na een vrije trap van de bezoekers keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Vlak voor rust wisten we uit een strafschop de gelijkmaker te produceren. De tweede helft was, zoals wel vaker bij ons, veel beter. We waren meer op ...

Basteom JO14-1 - Loenermark JO14-1
Het patroon is doorbroken! Dit keer geen snelle achterstand voor ons, maar juist een vrij snelle voorsprong. Na een snelle aanval wisten we op rondje buitenspel de doelman van Basteom te verslaan:0-1. Beide teams bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd. In de tweede helft namen we het doel van Steenderen veelvuldig onder vuur. De sterke doelman van de tegenstander wist de schoten goed te verwerken. Zelf gaven we weinig kansen weg en mochten voor het eerst in deze fase met de een goed resultaat van...