Having trouble viewing this email? Click Here.

فروردین ماه ۱۳۹۱




وب‌سایت‌های کسب و کار‌های موفق چه‌گونه‌اند و چه ویژگی‌هایی دارند؟
اگر شما قصد راه‌ اندازی کسب و کا‌ر‌تان را دارید و می‌خواهید در این کار موفق نیز باشید، بهتر است به یک وب‌سایت خوب و چشم‌نواز هم فکر کنید. چنین وب‌سایتی چه مشخصه‌هایی دارد؟ محتوای آن باید چگونه باشد؟ ظاهر آن چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ و ... . روزنامه‌ی دنیای اقتصاد در نوشته‌ی کوتاهی به این مساله پرداخته و اصول یک وب‌سایت خوب را توضیح داده است. برای مطالعه‌ی بیشتر، این‌جا کلیک کنید.



 
استقبال چشم‌گیر از دوره‌ی مقدماتی (تدوین طرح کسب و کار من)
دوره جاری کلاس «تدوین طرح کسب و کار من» با استقبالی چشم‌گیر مواجه شد. تعداد ثبت‌نام کنندگان در دوره‌ی قبلی این کلاس ۷۸ نفر بود که از این تعداد ۳۵ نفر پذیرش شده و در نهایت ۲۸ نفر به کلاس راه یافتند. در این دوره (بهار ۹۱) تعداد ثبت‌نام کنندگان به ۲۴۶ نفر رسید. در پاسخ به این استقبال، مدرسه‌ی خورشید تصمیم به برگزاری این دوره برای بیش از ۶۰ نفر در دو گروه متفاوت و در دو زمان مختلف گرفته است. کلاس گروه اول با در حال برگزاری است و گروه دوم اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.






نظرسنجی: شما با یک شراکت زیان‌بار چه می‌کنید؟
کارآفرینی گاه با تجربه‌های تلخی همراه است. یکی از آن‌ها مواجه شدن با شراکت زیان‌بار است. از این رو، چه‌گونه باید با شریک تجاری آسیب‌زا برخورد کنیم:
- مشاوره با وکیل و تنظیم قرارداد محکم تر
- شکایت و پیگیری روند قانونی
- گرفتن سهم خود و خروج از شراکت
- خرید سهم طرف مقابل و پایان دادن به شراکت
- تلاش بیشتر برای حفظ و بهبود شراکت
برای شرکت در این نظرسنجی کوتاه، به وب‌سایت مدرسه خورشید سر بزنید.
مصاحبه با سارا شعبان‌زاده، کارآفرین برتر کشور در سال ۹۰
 

خورشید مصاحبه‌ای خواندنی با سارا شعبان‌زاده انجام داده است. خانم شعبان‌زاده، که در کودکی دوست داشت دندان‌پزشک شود اکنون در ۲۸ سالگی‌اش کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) است. او در ۲۲ سالگی با خلاقیت و پشتکار خود توانست طرح آموزش کامپیوتر به کودکان (Kidcom اولین متد آموزش تخصصی رایانه به کودکان در کشور) را طراحی کرده و به نام خود ثبت کند. پیش از آغاز، خانم شعبان‌زاده به دلیل اتفاق غم‌انگیز از دست دادن برادرش دچار یاس و بی‌انگیزگی بود، اما شرکت در یک کلاس کارآفرینی روح دیگری در او دمید و در نهایت توانست طرح خلاقانه‌ی خود را مطرح، ثبت و اجرا کند. او بعد‌تر شرکت «تجسم آینده پویا» را تاسیس کرد و اکنون خود مدیر عامل آن است. در سال ۱۳۸۹ ایشان به عنوان کارآفرین برتر اجتماعی استان فارس شناخته شد و در سال ۹۰ به عنوان کارآفرین برتر کشور از او تقدیر شد. این مصاحبه‌ را از این‌جا بخوانید.

جوان‌ترین بانوی بازرگان ایرانی
بازرگانی به خودی خود کار سختی است، و با در نظر گرفتن شرایط کاری و اجتماعی کاری‌ست سخت‌تر برای زنان. در این میان اما دختری متولد ۱۳۶۱ و با تحصیلات دیپلم علوم انسانی، با پشت‌کار و همت بالا توانسته است نام خود را به عنوان جوان‌ترین بانوی بازرگان ایرانی به ثبت برساند. مریم احمدی زاده‌ی سنندج است که در کشاکش سختی‌های روزگار  توانسته است با گرفتن کارت بازرگانی به صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های عربی بپردازد. شنیدن سخنان این بازرگان جوان و آشنایی با تجربه‌های او خالی از لطف نیست. در این رابطه مجله‌ی چارقد مصاحبه‌ای با ایشان انجام داده است که مدرسه‌ی خورشید آن‌ را بازنشر نموده است.

موسسه‌ی «کافه رمان پارسی» توسط یکی از فارغ‌التحصیلان خورشید افتتاح شد

سما، فارغ‌التحصیل مدرسه خورشید به تازگی دفتر  موسسه «کافه رمان» را افتتاح کرده‌ است. «کافه رمان» - اولین انجمن تخصصی رمان ویژه بانوان - در ابتدا به صورت تالار اینترنتی راه‌اندازی شد. به‌ تازگی سما توانسته است تا موسسه‌ی «کافه رمان پارسی»  را به ثبت رسانده و دفتر آن را در تهران راه بیاندازد. سما در معرفی این موسسه در وبلاگ خورشید گفته است: « با کمک خداوند، آموزش‌های مدرسه خورشید، همکاری و مشاوره تعدادی از کاربران انجمن کافه رمان و حمایت مدیریت انجمن موفق شدیم موسسه کافه رمان پارسی را همزمان با آغاز سال ۱۳۹۱ به ثبت برسانیم که امیدوارم با کمک و مشاوره دوستان همراه بتوانیم در جهت آموزش، تفریح و پرکردن اوقات فراغت بانوان ایرانی قدم‌های هرچند کوچکی برداریم...». در ادامه برنامه‌های این موسسه با جزئیات بیشتر شرح داده شده است. همچنین دیدار فارغ‌التحصیلان خورشید با دعوت ایشان در دفتر این موسسه برگزار شد. برای آشنایی بیشتر با موسسه، فعالیت‌ها و دوره‌های آموزشی آن کلیک کنید.