Having trouble viewing this email? Click Here.

فروردین ماه ۱۳۹۲





توانمندسازی زنان پیش‌نیاز توسعه پایدار
 
مدرسه کارآفرینی اجتماعی پرتو در نوشته‌ای خواندنی به اهمیت افزایش «مشارکت زنان» پرداخته: «صاحب‌نظران اجتماعی بر این باورند که دستیابی به توسعه پایدار، بدون حضور فعال زنان در تمامی عرصه‌ها اعم از خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی امکان پذیر نیست. » همچنین سه پروژه مختلف توانمندی زنان در ترکیه، مالزی، و ایران را معرفی کرده است: انجمن زنان کارآفرین ترکیه، بنگاه خانه‌داران الکترونیکی در مالزی و بنیاد امید مهر در ایران. متن کامل نوشته را در اینجا بخوانید.




 

مصاحبه فارغ التحصیلان خورشید با کارآفرینان
 
هانیه مصاحبه‌ای را با علی مومن، طراح برند «قاف»، انجام داده‌است. علی مومن فارغ التحصیل رشته تحصیلی گرافیک از دانشکده هنر و معماری است. او۳۳ سال دارد و امروز او را بسیاری از جوانان با برند «قاف» می شناسند و تیشرت‌ها و تاپ‌های مرانه و زنانه او را با طرح‌ها و رنگ‌های شاد و متنوع بر تن می‌کنند. وی کار گروهی، خلاقیت، در نظر گرفتن نظر و شعور مخاطب، و تحقیق را از عوامل موفقیت خود عنوان می‌کند. متن کامل این مصاحبه‌ جالب و خواندنی را در اینجا بخوانید.
 





 
کوچک بیندیشید اما گام‌های بلند بردارید!
 
وب سایت «دنیای نوین کسب و کار» نوشته بسیار خواندنی دررابطه با کسب‌و کار‌های کوچک و ضرورت ایجاد این کسب‌و‌کار‌ها منتشر کرده است: «همه آنها اما یک ویژگی دارند: آنها به دور از کارخانه‌ها و صنایع بزرگ، نه تنها بخشی از تولید هر کشوری را برعهده می‌گیرند، بلكه حضور و حیاتشان در جامعه لازمه کارآفرینی و رونق اشتغال است. اما لازمه ظهور و بروز این کسب و کارها در هر اقتصادی چیست و چگونه می‌توان آنها را یاری کرد تا بتوانند در کنار صنایع بزرگ و مؤلفه‌های کلان اقتصادی، مکمل تاثیرگذاری برای رشد و توسعه کشور باشند؟» برای خواندن متن کامل نوشته به اینجا سر بزنید.
 
 مصاحبه با علی قنبری صاحب قهوه‌خانه‌‌ زنجیره‌ای«خیابان گیلاس»
 
سایت آیکافی گفت‌وگوی خواندنی با علی قنبری یکی از کارآفرین موفق ایرانی در آمریکا و صاحب قهوه‌خانه‌های زنجیره‌ای «خیابان گیلاس» انجام داده‌ است.«قهوه خانه خیابان گیلاس آدم را بیشتر یاد فیلم‌های داریوش مهرجویی می‌اندازد تا نام قهوه‌خانه‌ای واقعی در سیاتل آمریکا. بله سیاتل همان‌ شهری‌ست که اولین بار استارباکس معروف از آن‌جا سر برآورده ... خیلی دل و جرات می‌خواهد راه‌اندازی قهوه‌خانه‌ای در این شهر ۶۲۰هزار نفری که به‌ هرحال ساکنانش تعصبی هرچند پنهان روی نشان تجاری جهان‌گیر شهرشان دارند. اما آن‌طور که می‌گویند ایالات متحده سرزمین فرصت‌هاست و جایی برای تجسم‌ عینی فکر هر کس به قدر همت اوست.» برای خواندن متن کامل مصاحبه به اینجا سر بزنید.
 


همیشه راهی برای خروج از بحران هست

 
مقداد ر. از گلخانه داران کارآفرین است که با طیبه، از فارغ‌التحصیلان خورشید، گفتگوی خواندنی انجام داده است : «موانع و چالش های زیادی سر راهم بود، مثلا موقع شروع کارم (با وجود کمک گرفتن از یک فرد متخصص) تخصص لازم رو نداشتم؛ پس برای کسب اطلاعات کافی مثل یک دانشجو شروع به مطالعه کتاب در این زمینه کردم و بالاخره تونستم اطلاعات کافی رو بدست بیارم . حتی هنوز هم مطالعاتم رو ادامه می دهم و از کسب اطلاعات راجع به کارم لذت می برم.» متن کامل مصاحبه را در اینجا بخوانید.
 

شبکه های اجتماعی مهم تر از وب سایت شخصی شما هستند
محمود بشاش، از فعالان و محققان حوزه کارآفرینی، در وب سایت شخصی خود مطلب خواندنی در رابطه با قدرت و تاثیر شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است. پرسش اصلی که بشاش در این نوشته عنوان می کند این است که آیا: «صرفا داشتن یک سایت در اینترنت برای اعلام حضور در فضای وب کافی است و آیا شما از این طریق می توانید کسب و کارتان را به طور کامل به دیگران معرفی کنید یا خیر؟»

به گفته وی: «با توجه به رشد انفجاری رسانه های اجتماعی، تعاملات و ارتباطات اینترنتی با خارج شدن از محدوده وب سایت های تجاری سنتی به سرعت در حال حرکت به سمت شبکه هایی همچون توییتر و فیس بوک است. بر این اساس، شرکت ها برای حفظ توان رقابتی خود باید تعاریفی را که از حضور آنلاین دارند، گسترش داده و یا به طور کامل تغییر دهند. آنها برای جذب مشتری، به بیش از یک وب سایت خشک و رسمی نیاز دارندمحمود بشاش شش پاسخ خواندنی به این سوال که "چرا فیس بوک و توییتر مهمتر از وب سایت تجاری شما هستند" ارائه می دهد. مطلب کامل و پاسخ‌های وی را در اینجا بخوانید.